Як облаштувати свій домашній спортзал?

Як облаштувати свій домашній спортзал?

Якщо ви регулярно відвідуєте професійний тренажерний зал, напевно, знаєте, скільки часу потрібно, щоб дістатися до нього у великому місті. Інколи доводиться пожертвувати кількома десятками хвилин своїх занять, щоб компенсувати час, проведений в дорозі. Ба більше, в професійному спортзалі рідко трапляється, що обладнання, на якому ви хочете тренуватись, вільне, часто доводиться ще чекати в черзі. У домашньому ж залі Ви займаєтеся, коли хочете і скільки хочете.

У сучасному світі тренажерний зал удома - доволі поширене явище. Шалений ритм життя, щоденні турботи та обов'язкові фінансові витрати дуже ускладнюють регулярне відвідування фітнес-клубу. Чудовим рішенням буде облаштування спортзалу прямо в себе вдома, і до нього приходять все більше людей. Тільки як це зробити? І з чого почати?

Насамперед потрібно визначитися з тим, який тип обладнання вам потрібен. Найкраще, якщо у Вашому залі будуть як кардіотренажер, так і силова станція чи набір. Так ви зможете проводити комплексні заняття, які різнобічно розвиватимуть тіло. Також буде можливість тренуватися декільком членам родини одночасно: хтось один, наприклад, робить жим зі штангою на лавці, інший ходить на орбітреці. Разом цікавіше!

Не ігноруйте аксесуари! Фітнес-мат, скакалка, гімнастичний м'яч стануть у нагоді не лише для розминки й розігрівання перед тренажером, але й для окремих занять. Зважаючи на їхню компактність і невелику ціну, набір фітнес-аксесуарів може стати прекрасним початком вашого спортзалу. Якщо ви плануєте проводити інтенсивні силові тренування, варто придбати захисні рукавички та підтримувальний пояс.

Другим кроком буде - знайти місце. Якщо ви живете в окремому будинку, справа проста. У ньому ви можете знайти вільне місце на горищі або підвалі. Потім просто розчистіть приміщення і встановіть своє обладнання. Якщо ви мешкаєте в багатоквартирному будинку, все стає набагато складнішим, мало людей мають розкіш вільної кімнати, яку можна перетворити в тренажерний зал. Зрештою, тренажери можна встановити у вітальні чи спальні. Завдяки стильному дизайну наше обладнання стане справжньою окрасою вашої кімнати!

Але що робити, якщо простір у квартирі зовсім обмежений? У такому випадку варто обирати тренажери з функцією складання або транспортними роликами. Наприклад, лавки HS-1010, HS-1012, HS-1014 повністю складаються так, що їх можна заховати під ліжко чи за шафу. Велотренажери як Elitum RX100, RX300, Hop-Sport HS-10H, HS-045H, HS-2070, HS-2080, та орбітреки Elitum MX300, Hop-Sport HS-025C і HS-4030 мають доволі компактні розміри та обладнані транспортними коліщатами, що дозволяє перемістити їх в зручне місце.

Далі оберіть потрібний кардіотренажер, силове обладнання та фітнес-аксесуари, зважаючи на їхні характеристики, ціну і дизайн. Якщо запланували придбати багато товарів, оплатити які одночасно немає змоги, в пригоді стане послуга розтермінування виплат. Очевидно, що немає причин вагатися та зволікати. Перегляньте каталог і починайте змінювати своє життя на краще вже зараз!