Що подарувати на 14 лютого

Що подарувати на 14 лютого

День святого Валентина - чудова нагода висловити свої почуття. Звичайно, ми сподіваємося, що ви це робите частіше, ніж раз на рік Але на День усіх закоханих дарувати подарунки особливо приємно.

Подарунок на день святого Валентина необов'язково має бути дорогим. Тому головна проблема - не придумати сюрприз, а зробити так, щоб він був оригінальним і незабутнім.

Як вибрати подарунок на 14 лютого дівчині?

Хоча жінці догодити не так просто, все ж таки вибір презентів для жінок досить великий. І кожен чоловік легко зможе знайти для своєї дами серця відповідний подарунок на День закоханих. Прикраси, аксесуари, похід до ресторану - чудові варіанти, але дещо банальні. Ми пропонуємо підібрати не лише гарний та оригінальний презент, але й корисний!

Резинки для фітнесу - яскраві, веселі, можна замовити набір резинок з різним ступенем навантаження. З резиночками дівчата займаються фізкультурою з великим задоволенням.

Ще один корисний спортивний аксесуар - гантелі для фітнесу. Їх насичений колір та приємне покриття не залишать байдужою жодну дівчину.

Не лише для спорту, а й для здоров'я можна подарувати фітбол. Вибрати його дуже просто - достатньо знати зріст вашої дівчини та її улюблений колір.

Ви неодноразово чули, що ваша кохана незадоволена своїми ніжками? Степ платформа або степпер - корисні девайси для формування струнких рельєфних ніг та накачаних сідниць.

Оригінальні подарунки на 14 лютого необов'язково мають бути символічними, це можуть бути й дорогі презенти, головне знайти те, чого хоче ваша друга половинка.

Велотренажер або орбітрек - сюрприз, який запам'ятається надовго і використовуватиметься не один рік. Щоразу займаючись на тренажері, вас згадуватимуть із любов'ю та вдячністю.

Подарунки хлопцям на 14 лютого

Вибір презентів для чоловіків не такий широкий, як для дівчат. Щоб купити подарунок хлопцю на 14 лютого, потрібно добре знати його хобі та інтереси. А ось спортивне обладнання сподобається будь-якому чоловікові. Доведено, що любов до спорту у сильної статі в генах, тому можете сміливо дарувати своєму обранцю гантелі або еспандери. Навіть якщо він не завсідник спортзалу, такі спортивні аксесуари він точно використовуватиме.

Турнік повинен бути в кожному будинку. Якщо ваш чоловік ще не придбав цей універсальний спортивний снаряд, саме час купити подарунок на 14 лютого - турнік чи шведську стінку.

Для тих, хто серйозно займається своїм зовнішнім виглядом та здоров'ям, можна купити штангу, лаву для тренувань або цілий силовий набір. Набір містить все необхідне для повноцінного тренування: лавку, грифи та диски. Вагу можна регулювати, що робить силовий набір універсальним для спортсменів будь-якого рівня.

Якщо дівчата віддають перевагу степперам для красивих ніжок і попи, то чоловіки більше схильні до тренувань, що формують потужний торс і сильні руки. Гребний тренажер - чудовий вибір, якщо ви хочете зробити своєму хлопцю дорогий та корисний подарунок. Веслування дає і кардіо, і силове навантаження, і тренує м'язи всього тіла. Повірте, на гребному тренажері, із задоволенням займатиметься не лише ваш чоловік, а й ви теж!

Звичайно, головне в цей день виявити увагу, і показати своє кохання, але це не означає, що варто відбутися формальними сувенірами. Продуманий подарунок зроблений від душі, з проявом турботи, і з урахуванням побажань близької людини - забезпечить позитивні емоції. А в День усіх закоханих гарний настрій та позитивні почуття - саме те, що потрібно!