Як схуднути за допомогою фітнес-тренажера

Як схуднути за допомогою фітнес-тренажера

Проблема зайвих кілограмів турбує багатьох. Найкраще швидкому схудненню сприяють так звані аеробні або кардіотренування. Байдуже, скільки кілограм ви хочете позбутися, якщо вирішили худнути - вам допоможе фітнес-тренажер. Сьогодні на ринку представлений широкий вибір кардіотренажерів, але найбільшою популярністю користуються велотренажери та орбітреки. Таке обладнання є також оптимальним варіантом для початківців, які планують інтенсивно тренуватися. У нашому магазині ви можете вибрати свій тренажер. Усі моделі обладнані комп'ютерами з різноманітними функціями, які урізноманітнюють заняття та роблять їх цікавішими. Але поговоримо про те, що слід робити, коли тренажер уже у вас, і ви розпочинаєте свій рух до мети. Ось декілька порад, як швидко та ефективно схуднути, займаючись кардіотренуваннями.

1) Багато кисню.

Потурбуйтеся про те, щоб у кімнаті, де ви займаєтеся, було багато кисню. За декілька хвилин до тренування відчиніть вікна, за сприятливої погоди не закривайте їх і під час роботи. Кисень окислює жири в нашому тілі та сприяє їхньому розщепленню.

2) Достатньо води.

Пити воду під час тренувань потрібно передусім, щоб уникнути зневоднення організму. Але вода також пришвидшує метаболізм, а отже сприяє схудненню. Випивайте щонайменше літр рідини під час тренування. Важливо, щоб це була саме вода, а не чай, сік тощо.

3) Інтервальне кардіо.

Найбільшої ефективності вправ можна досягти, тренуючись в різних темпах зі зміною навантаження, і що не менш важливо - з правильним серцебиттям. Як ми писали раніше, тренажери обладнані консолями. Найкращими для інтервальних аеробних занять будуть ті, що мають пульсозалежні програми тренувань.

4) Тривале тренування.

Щоби змусити організм спалювати жир, потрібно спорожнити запаси вуглеводів, що накопичуються в м'язах у вигляді глікогену. Саме тому кардіо для схуднення має бути частим і тривалим. Оптимальний варіант - не менше 30-40 хвилин тренування 3-5 разів на тиждень.

Сподіваємося, ці поради допоможуть вам у швидкому досягненні мети. Пам'ятайте, важливо дотримуватися правильного режиму тренувань та використовувати лише надійне та перевірене обладнання. Перегляньте нашу пропозицію та виберіть свій тренажер для схуднення!