10 причин популярності орбітреків

10 причин популярності орбітреків

Не існує тренажерного залу або фітнес-клубу, де немає орбітрека. Еліптичний тренажер і далі стає популярним серед користувачів, які хочуть займатися вдома. Ви коли-небудь замислювалися про те, чому орбітреки мають стільки багато прихильників?

Чому орбітрек такий популярний?

1. Швидке зниження рівня жиру в організмі.

Однією з основних причин величезної популярності еліптичних тренажерів є швидке зменшення жиру в організмі. Завдяки цьому пристрою протягом години інтенсивного тренування в середньому можна спалювати до 800 ккал.

2. Інтенсивне тренування з мінімальним навантаженням на суглоби

Тренування на орбітреці безпечне для наших суглобів. Заняття на ньому створюють мінімальне навантаження на таз і суглоби. Вся таємниця цього обладнання полягає в тому, що під час тренувань ноги не відриваються від опори.

3. Ідеально підходить для початку втрати ваги

Тренування на орбітреці - це ідеальне рішення для самого початку втрати ваги. Як можна зрозуміти з попередніх пунктів, крос-тренажер сприяє швидшій втраті зайвих калорій і не шкодить суглобам. Тут ми повинні згадати, що в разі ожиріння або надмірної ваги деякі види спорту не рекомендуються. Завдяки еліптичному тренажеру можна проводити інтенсивне тренування, що дозволить безпечно прискорити спалення жиру в організмі.

4. Струнка талія

Черевне ожиріння зустрічається навіть у людей, які на перший погляд мають струнку фігуру. Вправи на еліптичному тренажері зможуть пришвидшити обмін речовин, що, в свою чергу, сприятиме зникненню так званих "боків" і зробить талію стрункішою.

5. Покращення стану

Заняття на орбітреці позитивно впливають на все тіло. Завдяки відповідним вправам ефективність організму підвищиться та покращиться загальний фізичний стан.

6. Кардіотренажер

На орбітреці ми можемо робити кардіовправи, використовуючи безперервні та інтервальні методи. Безперервний метод полягає в тому, щоб виконати ті ж вправи протягом певного часу, зберігаючи постійну інтенсивність. А в інтервальних методах важливо змінювати навантаження, тобто чергувати повільний та швидкий режими. Але саме від ваших можливостей та підготовки залежить, який метод краще підійде саме вам.

7. Скульптурування всієї фігури

Еліптичний тренажер, як ми вже згадували, стимулює роботу всього тіла. Всі м'язи працюють на повну. Найбільші зусилля докладаються на м'язи рук, стегон, сідниць і литок. Крім того, також зміцнюються черевні м'язи. Вправи на цьому тренажері сприяють нарощенню м'язової маси. Інтенсивні тренування надають тілу ідеальної форми. Увага! Еліптичний тренажер прибирає целюліт!

8. Силова підготовка

Тренування на орбітреці включає в себе елементи силового тренування. Завдяки цьому зміцнюються найважливіші частини м'язів і підвищується їхня сила та загальна ефективність.

9. Немає обов'язкових темпів тренування

Під час тренування на орбітреці немає жодних обов'язкових темпів чи програм. Займатися можна з такою швидкістю, яка є комфортною для вас. У магазині Hop-Sport ви знайдете еліптичні тренажери з комп'ютером, в який завантажено спеціальні навчальні програми. Ви можете регулювати рівень складності відповідно до індивідуальних здібностей.

10. Орбітреки доступні кожному

В інтернет-магазині Hop-Sport можна знайти будь-які тренажери: від напівпрофесійного обладнання до доступних недорогих моделей. Один орбітрек може замінити практично весь тренажерний зал. За допомогою цього обладнання ви можете тренуватися вдома щоразу, коли цього захочете. Завдяки еліптичному тренажеру вам не потрібно йти в професійний зал або фітнес-клуб, щоб завжди залишатися в чудовій формі. Це зручність і заощадливість.

Вибрати та купити орбітрек