Як вибрати якісний батут?

Як вибрати якісний батут?

Батут - покупка на тривалий час, тому треба добре розібратись у всіх деталях. щоб зробити правильний вибір. Ми підготували для вас декілька рекомендацій, на що саме слід звертати увагу під час купівлі батута, щоб він був якісним, надійним та довговічним.

1) Кількість вільного місця (в саду, біля дому)

Перед тим, як купувати, подумаємо, де б вам хотілося поставити батут. Варто звернути увагу на розміри місця, де він буде розміщений, і саме до цих розмірів підбирати правильну величину батута. Важливо, щоб батут не потрапляв під прямі сонячні промені, але також не стояв під гілками або під низьким дахом. Звернемо також увагу, що місце, де стоїть батут, повинне бути рівним та плоским.

2) Сертифікати безпеки

Під час перегляду різних моделей садових батутів варто відразу перевірити, які з них мають сертифікати безпеки та чи зроблені вони згідно зі строгими стандартами ЄС PN-EN 71-14. Ці знаки є гарантією того, що батут був зроблений із найвищою увагою до деталей і безпеки майбутніх користувачів.

3) Ніжки садових батутів

Найважливіші елементи, що стабілізують батут. Купуючи батут, зверніть увагу на матеріал, з якого зроблена рама, пружини, а також на захисну сітку, пружинне покриття та драбинку.

4) Основа батута

Найважливішим елементом є основа батута. Вона повинна мати міцний каркас, який гарантує стабільність і витривалість. Завдяки цьому ми будемо впевнені, що батут залишиться на одному місці під час інтенсивних стрибків, а також під час сильного вітру. Найбільшу стійкість забезпечують U-подібні ніжки. Також важливо, щоб всі елементи каркаса батута були виготовлені з загартованої та оцинкованої сталі. Завдяки цьому вони будуть набагато стійкішими до корозії і більш міцними.

5) Мат для батута

Мат повинен бути виготовлений із міцних матеріалів. У випадку батутів марки Hop-Sport мат вироблений із поліпропілену - матеріалу, стійкого до різних атмосферних умов: дощу, підвищеної вологості повітря, сильних сонячних променів, а також стійкішого до важких навантажень (від 90 кг).

6) Сітка (різниця між зовнішньою та внутрішньою сіткою)

Сітка повинна бути досить еластичною (не надто жорсткою) і дуже міцною. Завдяки цьому дитина не буде виходити за межі майданчика під час гри. У магазині ми пропонуємо батути з внутрішньою або зовнішньою сіткою. Внутрішня сітка забезпечує максимальну безпеку, яка важлива для дітей молодшого віку, але в той самий час обмежує простір для стрибків. З іншого боку зовнішня сітка кріплення надає більше простору для гри, однак через пружини всередині, вона буде більше підходити дітям старшого віку.

7) Пружини

Перед тим, як купити батут, зверніть увагу на метод кріплення пружин. Вони повинні бути добре ізольовані від впливу зовнішніх умов. У батутах Hop-Sport пружини покриті двошаровим матеріалом, який додатково захищений. Важлива деталь: чим більше пружин, тим міцнішим та витривалішим є батут.

8) Максимальне навантаження

Перш ніж вибрати батут, також обов'язково перевірте максимальне навантаження на раму. Варто пам'ятати, що навіть, якщо ми купуємо батут для дітей, буде практичніше вибирати його з максимально можливим навантаженням так, щоб дорослі також змогли дозволити собі задоволення від стрибків. У батутах Hop-Sport максимальне навантаження на батут - до 150 кг ( у моделях діаметром від 366 до 488 см)

9) Додаткові аксесуари

Крім самого батута ми також комплектуємо спеціальні тримачі, що фіксують батут до землі, захисне покриття від дощу, а також драбинку, яка полегшує вхід і спуск з батута. Також до кожного батута ми додаємо фірмовий пляжний і волейбольний м'ячі в подарунок, аби ваш відпочинок був максимально активним та насиченим! У нашому магазині всі ці елементи включені в комплект разом із батутом Hop-Sport, тому вам не потрібно купувати додаткові аксесуари окремо.

Бажаємо вам приємного відпочинку!